Ohra is een erg bekende verzekeraar omdat zij niet alleen dierenverzekeringen aanbieden, maar ook veel andere verzekeringen. Meer informatie, premie berekenen en afsluiten van de Ohra dierenverzekering!

Wat kost een dierenverzekering bij Ohra?
De Oohra dierenverzekering biedt 3 verschillende dierenverzekeringen; de basisdekking, de plusdekking en de topdekking. De basisdekking is het goedkoopst, de topdekking is het duurst.

De hoogte van de premie van de basisdekking, plusdekking en topdekking zijn afhankelijk van het soort huisdier, het ras van het huisdier en de leeftijd van het huisdier. Ohra biedt enkel verzekeringen aan voor katten en honden.

Welke aanvullende dekkingen kan bij Ohra ik afsluiten?
Voor zowel honden als katten zijn verschillende aanvullende dekkingen af te sluiten. Je kunt ervoor kiezen om een aanvullende dekking voor het cremeren van je huisdier af te sluiten, zodat de crematie na het overlijden van het huisdier (deels) vergoed wordt.

Ook voor het inenten en de zorg voor het gebit van het huisdier kan een aanvullende dekking afgesloten worden. De volgende optie is het afsluiten van de aanvullende dekking die de kosten voor de zorg in het buitenland van het huisdier dekt. Let op; niet in alle landen en werelddelen is deze module van toepassing!

Om een verzekering compleet te maken kun je kiezen voor de module ‘Aanvullend’. Wanneer je deze aanvullende dekking afsluit worden de kosten voor fysiotherapie, gedragstherapie en chemotherapie (gedeeltelijk) vergoed. Ook wordt een eventuele sterilisatie of castratie (gedeeltelijk) gedekt door deze module.

Tot welk bedrag de kosten vergoed worden is afhankelijk van de afgesloten verzekering.